Din indkøbskurv er tom.

0

Viskerblade

Der findes et hav af viskerblade i forskellige kvaliteter og til forskellige priser. De billige er kendetegnet ved en ofte tvivlsom kvalitet gummiblanding, som kommer til udtryk ved en kort holdbarhed samt en ringe modstandskraft overfor forskellige vejrtyper. På de billige viskerblade anvendes ofte en plastikramme. Dette medfører, at trykket på ruden ikke er ensartet eller altid er højt nok – resultatet er, at viskerbladet trækker striber på ruden eller ikke ”vender gummiet” og dermed støjer.

På de dyre viskerblade anvendes en god gummikvalitet og rammen er af metal. Hermed opleves at viskerbladet tørrer ruden rigtigt af og som regel uden støj. Det negative er en høj pris.

Til fremstilling af e-parts viskerblade er anvendt en rigtig god gummikvalitet monteret i en ramme af metal. Vi har testet viskerbladene på vores egne biler gennem flere år og kan stå inde for at kvaliteten er helt i top. e-parts viskerblade er støjsvage, visker godt og har en lang holdbarhed.

Priserne på e-parts viskerblade er særdeles konkurrencedygtige startende fra kun kr. 25,00. Det er altid nemt at finde det rigtige e-parts viskerblad, da vi har valgt at medtage målet på bladets længe i bestillingsnummeret. F. eks. hedder et viskerblad med en længde på 50 cm ”WIPE 00 500” hos os.