Din indkøbskurv er tom.

0

Bremsedele

Bilens bremsesystem er en af de vigtigste produktgrupper. Netop på dette område er det derfor meget vigtigt ikke at gå på kompromis med kvaliteten. Monteres dele af tvivlsom kvalitet kan bilens bremselængde forøges med mange meter og det kan få katastrofale følger. 

Bremseklodser i original kvalitet
Vi har derfor valgt at samarbejde med en af Europa’s store leverandører af bremseklodser. Flere af referencerne er produceret i Japan på samme fabrikker, som leverer direkte til bilfabrikkerne. Hermed sikres en stor ekspertise og know-how, der i sidste ende kommer kunden til gode. 
Produktionen er altid ensartet og af meget høj kvalitet. e-parts bremseklodser opfylder gældende lovgivning og er selvfølgelig godkendt i henhold til ECR/90. e-parts bremseklodser er således det tætteste, du kan komme på original kvalitet uden at betale den høje originale pris.  

Bremseskiver i original kvalitet
Vores bremseskiver produceres efter højest mulige standarder bl.a. ved ISO 9001/2000 og ISO/TS 16949. Dermed sikres en ensartet og altid høj kvalitet. Til gengæld er priserne helt i bund og vil altid være meget konkurrencedygtige uanset mærke eller model.

Bremsecalipre uden returnering – den nemmeste løsning
Som en af de eneste udbydere i Europa har vi valgt at tilbyde vores bremsecalipre uden ombyttersystem. Vi har valgt denne løsning for at spare omkostninger til fragt og administration. For dig som kunde betyder det, at du køber varen som alle andre varer og ikke skal tænke på at returnere de brugte calipre og vente på en kreditnota for et depositum. 
Vores sæt består af to calipre (et sæt til hver side), et sæt bremseklodser og eventuelle monteringsdele. Hvis du sammenligner vores priser med andre udbyderes vil du opleve, at e-parts også her er meget konkurrencedygtige.